Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάζοντας τις ετικέτες των τροφίμων




E100-E180                    Χρωστικές ουσίες
Ε200-Ε297                    Συντηρητικές ουσίες
Ε300-Ε321                    Αντιοξειδωτικές ουσίες
Ε322-Ε495                    Ομογενοποιητές– σταθεροποιητές, πηκτικές ουσίες
Ε500-Ε585                    Βοηθητικές  ουσίες επεξεργασίας
Ε620-Ε640                    Ουσίες ενισχυτικές της γεύσης
Ε900-Ε948                    Παράγοντες που βελτιώνουν την εξωτερική  όψη
Ε950-Ε967                    Γλυκαντικές ουσίες
Ε999-Ε1518                  Διάφορες άλλες προσθετικές ουσίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου