Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αναβάλλεται εκ νέου η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.....

Νέα αναβολή πήρε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που είχε προγραμματισθεί για σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι. Όπως ανακοινώθηκε οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συνατηθούν το μεσημέρι της Τρίτης, για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση της χώρας.
Το απόγευμα σήμερα, ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με την τρόικα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση στα κρίσιμα κεφάλαια που παραμένουν ανοικτά.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται και σήμερα οι σκληρές διαπραγματεύσεις της πολιτικής ηγεσίας με την τρόικα, για να κλείσει οριστικά η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας.
Από νωρίς το πρωί λαμβάνουν χώρα συναντήσεις μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων και στη συνέχεια του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα μισθολογικά, με κυριότερο αγκάθι τη μετενέργεια, καθώς και το ζήτημα της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών και δημοσιονομικά ζητήματα για την κάλυψη της «τρύπας» του 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει προθεσμία για συμφωνία/απάντηση των πολιτικών αρχηγών σήμερα- μοναδική προθεσμία θεωρείται η συνεδρίαση του Eurogroup για του, όπως δήλωσε κυβερνητικό στέλεχος στο πρακτορείο Reuters.

Αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση της Ε.Γ. της Ν.Δ.
Αναβάλλεται για αύριο μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό η διευρυμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου