Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Δωμάτιο θυμού» για να… καλμάρουν τα νεύρα!

 
Το «Δωμάτιο θυμού» (σ.σ. «Anger Room») είναι ένας χώρος γεμάτος αντικείμενα, έτοιμα να τα καταστρέψετε χωρίς φόβο, άγχος και -το κυριότερο- χωρίς συνέπειες. Το παράδοξο αυτό «δωμάτιο» παρέχει στους απογοητευμένους και κυρίως θυμωμένους πελάτες του την ευκαιρία να απελευθερώσουν τα συναισθήματά τους με μόνη βοήθεια… ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.
perierga.gr - "Δωμάτιο θυμού" για γερά νεύρα!
Μπορεί να μην ακούγεται η πιο ασφαλής λύση για να διώξει κάποιος το θυμό από μέσα του, αλλά η Donna Alexander, ιδιοκτήτρια αυτής της περίεργης επιχείρησης, καθησυχάζει και εξηγεί: »Μόνο με 25 δολάρια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μια προσομοίωση πραγματικού δωματίου και για πέντε λεπτά να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του.
perierga.gr - "Δωμάτιο θυμού" για γερά νεύρα!
Δεν υπάρχει φόβος τραυματισμού, καθώς η προστατευτική στολή, τα πλαστικά γυαλιά και το καπέλο είναι αρωγοί μιας αδιάκοπης διαδικασίας καταστροφής», συμπληρώνει η ίδια. Όλα ξεκίνησαν το 2008 από το υπόγειο του σπιτιού τής Alexander, η οποία είχε τη φαεινή ιδέα να το χρησιμοποιήσει για… εκτόνωση!
perierga.gr - "Δωμάτιο θυμού" για γερά νεύρα!
Βλέποντας την τεράστια αποδοχή που είχε από το κοινό, η τολμηρή επιχειρηματίας αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση της στο Dallas, παρέχοντας μια μη παραδοσιακή μορφή απαλλαγής από το στρες. »Πρώτα εγώ η ίδια κατάλαβα πόσο καλό μου έκανε και στη συνέχεια το έκανα επάγγελμα», δηλώνει.
perierga.gr - "Δωμάτιο θυμού" για γερά νεύρα!
Το «Δωμάτιο Θυμού» δεν λειτουργεί ούτε ως μορφή πνευματικής βοήθειας, ούτε αγγίζει την ιατρική επιστήμη και σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστά. »Όλοι μας θυμώνουμε, είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να κάνουμε αυτό που έστω και μια φορά έχουμε ονειρευτεί: Να τα σπάσουμε όλα χωρίς να υποστούμε τις συνέπειες»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου