Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη σύσκεψη στο ΛΑΟΣ συγκάλεσε ο Καρατζαφέρης.........

Έκτακτη σύσκεψη στο ΛΑΟΣ συγκάλεσε ο Καρατζαφέρης 

Με αντικείμενο τις προτάσεις της τρόικας

Σύσκεψη με τα στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση και τους στενούς του συνεργάτες, συγκαλεί, εκτάκτως, απόψε στις 22:30 ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, με αντικείμενο τις προτάσεις της τρόικας για τα μέτρα που πρέπει να λάβει η χώρα μας.

Σύμφωνα με ανώτερες πηγές του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης, κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξεδήλωσε την άρνησή του να δώσει «εν λευκώ συναίνεση».

Κατά τις ίδιες πηγές, τα τρία τέταρτα του συνολικού χρόνου της συνάντησής του οι αρχηγοί ασχολήθηκαν με τα εργασιακά ζητήματα, για τα οποία ζητά διευθετήσεις η τρόικα. Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε στη σύσκεψη πως δεν πρόκειται την παρούσα χρονική περίοδο οι Ευρωπαίοι να προχωρήσουν σε αποβολή της χώρας μας από την ΕΕ και την ευρωζώνη, ενώ υποστήριξε ότι οι υπόλοιποι εταίροι έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με την συμπεριφορά της Άνγκελα Μέρκελ.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχήμα «αποτυχημένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» και ζήτησε ανασχηματισμό, μόλις ολοκληρωθεί το PSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου