Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΕΣ 11/02/2012

OTOE (Τραπεζοϋπάλληλοι) 48ωρη


OTOE (Τραπεζοϋπάλληλοι) 48ωρη, Συμμετοχή στη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στις απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ  Οι τραπεζιτικοί υπάλληλοι, λόγω της πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας τους συμμετέχουν στην απεργία της Παρασκευής και όσοι εργάζονται σε ειδικές υπηρεσίες το Σάββατο συμμετέχουν και στη δεύτερη.  Στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αναφέρει καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων «να συναισθανθούν την ευθύνη τους, απέναντι στο λαό που τους εξέλεξε ως αντιπροσώπους του, αλλά και απέναντι στις επόμενες γενεές και να καταψηφίσουν όλες εκείνες τις διατάξεις που καταργούν θεσμούς και στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, αφήνοντας τους εργαζόμενους ανυπεράσπιστους στην εργοδοτική αυθαιρεσία και ισοπεδώνοντας τις αποδοχές τους».




ΑΔΕΔΥ 48ωρη


ΑΔΕΔΥ 48ωρη,Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή και το Σάββατο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης. Επίσης, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος και την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.




Γιατροί 48ωρη


Γιατροί 48ωρη, ...Και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα και σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για την πλήρη κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και την εξόντωση των γιατρών».



ΓΣΕΕ 48ωρη


ΓΣΕΕ 48ωρη,Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή και το Σάββατο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης. Επίσης, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος και την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.




Νοσοκομειακοί Γιατροί 48ωρη


Νοσοκομειακοί Γιατροί 48ωρη, Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο και το Σάββατο τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί συμμετέχουν στη 48ωρη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ΟΕΝΓΕ , θα δώσουν το παρών και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα και σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για την πλήρη κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και την εξόντωση των γιατρών».




ΕΘΕΛ (Λεωφορεία) 48ωρη



ΕΘΕΛ 48ωρη,
  Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τους εργαζομένους στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προανήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.  Αναλυτικά:  • Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και τις δύο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο).  • Κανένα δρομολόγιο ΟΣΕ και Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου λόγω συμμετοχής του προσωπικού στην48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.  • Λόγω της απεργίας του ΟΣΕ, το Μετρό δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο προς το Αεροδρόμιο τερματίζοντας στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.





ΗΛΠΑΠ (Τρόλεϊ) 48ωρη


ΗΛΠΑΠ (Τρόλεϊ) 48ωρη,  Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τους εργαζομένους στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προανήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.  Αναλυτικά:  • Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και τις δύο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο).  • Κανένα δρομολόγιο ΟΣΕ και Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου λόγω συμμετοχής του προσωπικού στην48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.  • Λόγω της απεργίας του ΟΣΕ, το Μετρό δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο προς το Αεροδρόμιο τερματίζοντας στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.




ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός) 10:00 έως 17:00



ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός) 10:00 έως 17:00, Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.      Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως την Κυριακή το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.      Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.


ΜΕΤΡΟ 48ωρη





ΜΕΤΡΟ 48ωρη,
Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.      Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως την Κυριακή το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.      Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.







ΟΣΕ & Προαστιακός 48ωρη




ΟΣΕ & Προαστιακός 48ωρη Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.      Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως την Κυριακή το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.      Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.






ΠΝΟ 48ωρη


ΠΝΟ 48ωρη,Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν Παρασκευή και Σάββατο τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με έναρξη την 00.01 ώρα της Παρασκευής και λήξη την 24.00 τα μεσάνυχτα ώρα του Σαββάτου.






Τραμ 48ωρη


Τραμ 48ωρη, Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.      Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως την Κυριακή το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.      Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.




ΠΟΕ-ΟΤΑ 48ωρη


ΠΟΕ-ΟΤΑ 48ωρη, ...Σε συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις-συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.




Τραμ 48ωρη


Τραμ 48ωρη, Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.      Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως την Κυριακή το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός. Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.      Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.


πηγή:news24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου