Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Οι κρόκοι των αβγών ανεβάζουν τη χοληστερίνη.......

Η αλήθεια: Ο κρόκος αβγού περιέχει πολλή χοληστερίνη, αλλά περιέχει και ω-3 λιπαρά, λεκιθίνη,βιταμίνες Β και αντιοξειδωτικά  που δρουν αντισταθμιστικά.




Συμβουλή: Μην λέτε όχι σε 1 ολόκληρο αβγό κάθε δεύτερη μέρα. Αποφύγετε, όμως, τα νρέσινγκ που περιέχουν κρόκους αβγών (π.χ μαγιονέζα ) και τα γλυκά που περιέχουν αβγά σε σκόνη ( π.χ τούρτες )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου