Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Παρθένης-Θάνου και ο Γάμος!!!

thanoy
 
Έκπληξη προκάλεσε η είδηση του γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου. Πώς έφτασε όμως το ζευγάρι στο γάμο;
Η είδηση του γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αφού τόσο η ολυμπιονίκης όσο και ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο θέλησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Παρόλο που οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις στο παρελθόν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είναι μαζί, καμία από τις δυο πλευρές δεν το είχε επιβεβαιώσει.
Πώς ξεκίνησε αυτή η σχέση όμως… Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν αρχικά παρέα και μάλιστα ο Αλέξανδρος Παρθένης στάθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Θάνου και στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Όπως όλα έδειξαν η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έρωτα κι έτσι οι δυο τους είναι μαζί πάνω από πέντε μήνες.
Απ’ ό,τι φαίνεται από τη φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν τα Χριστούγεννα, η Κατερίνα Θάνου φοράει μονόπετρο, πράγμα που σημαίνει πως η πρόταση γάμου έγινε πριν τις γιορτές.
Λίγο καιρό πριν μάλιστα η Κατερίνα Θάνου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως έχει στο μυαλό της την οικογένεια και το ρόλο της μητέρας. Πάντα τον είχε. Ακόμα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είχε πει πως σκέφτεται.
Kι έτσι ήρθε και η αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία» την Τρίτη 10/1: “Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή, και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλέφωνα του ζευγαριού έχουν πάρει φωτιά από χθες, αλλά οι ίδιοι αρνούνται να δώσουν κάποια απάντηση. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να κάνει το γάμο του σε κλειστό κύκλο


Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου