Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Στο φως και παλαιότερη επίθεση Κουλούρη σε αστυνομικούς

Στο φως και παλαιότερη επίθεση Κουλούρη σε αστυνομικούς

Πριν 10 χρόνια, ο Κουλούρης είχε ξαναεπιτεθεί σε αστυνομικούςΤο επεισόδιο με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που δημιούργησε προ ημερών ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης όταν συνελήφθη αφού είχε παραβιάσει τέσσερα κόκκινα φανάρια, δεν είναι το μοναδικό.


Το ίδιο περίπου επεισόδιο είχε στο παρελθόν και συγκεκριμένα το Φλεβάρη του 2002 στο Γέρακα Αττικής. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, είχε συγκρουστεί με φορτηγό της εταιρείας Αττικό Μετρό. Ο οδηγός του φορτηγού κάλεσε τότε το 100. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ένα περιπολικό και ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης διαπίστωσε ότι ο Κίμων Κουλούρης, βουλευτής τότε της Β' περιφέρειας της Αθήνας, δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ενώ είχε λήξει και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του. Ο αστυνομικός του ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα, αλλά ο Κίμων Κουλούρης αντέδρασε σκαιά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, ανάμεσα στα άλλα, είπε στον αστυνομικό: «Μετά βίας συγκρατούμαι να μην σε δείρω».


Γενικότερα, η συμπεριφορά του τότε βουλευτή προς τον αστυνομικό ήταν απαράδεκτη και περιφρονητική. Ξαφνικά όμως και ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Κίμωνα Κουλούρη, το περιπολικό αποχώρησε προφανώς με άνωθεν εντολή. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ένα δεύτερο περιπολικό, παρέλαβε τον κ. Κουλούρη, τον συνόδεψε σπίτι του για να πάρει την ταυτότητά του και μετά τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, το θέμα θάφτηκε και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας αλλά ο αστυνομικός -επειδή επέμενε να αποδοθεί δικαιοσύνη- «ταλαιπωρήθηκε» διοικητικά. Αρχικά, απομακρύνθηκε από την αστυνομία πόλεων προς άλλες υπηρεσίες και τελικά μετατέθηκε στην επαρχία όπου και βρίσκεται σήμερα.Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου