Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Βαρέα Και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

   
Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Τα 10 πιο παράξενα επαγγέλματα μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστά στη χώρα μας αλλά όσο παράξενο και αν είναι, αποτελούν καθημερινότητα για κάποιους ανθρώπους!
Καθαριστής Ζώων
Στους ζωολογικούς κήπους πολλές φορές, όταν τα μεγάλα ζώα πάσχουν από κάποια ασθένεια, όπως για παράδειγμα στους ελέφαντες, πρέπει να γίνουν καθαρισμοί στο έντερο του ζώου. Ο καθαριστής βάζει μια μάσκα οξυγόνου και κάνει μια «βουτιά» με ένα φακό να καθαρίσει… για περισσότερες λεπτομέρειες παραπομπή στην εικόνα.

Καθαριστής Εμετού
Αν και αηδιαστική, πρόκειται για τη δουλειά που κάνουν στα μεγάλα λούνα παρκ του εξωτερικού, επειδή υπάρχουν παιχνίδια που ανακατεύουν κάποιους και έχουν ως αποτέλεσμα τον εμετό. Υπάρχουν οι συγκεκριμένοι καθαριστές εμετού που κάνουν την δουλειά γρήγορα και αθόρυβα.

Ελεγκτής Αηδιαστικών Κόλπων
Τα διάφορα τηλεπαιχνίδια, στα οποία οι άνθρωποι περνάνε δοκιμασίες όπως το να δοκιμάζουν έντομα, σκορπιούς και άλλα είναι άκρως αποκρουστικό, αλλά συμβαίνει. Ωστόσο, για να αποφθεχθούν οι μηνύσεις προηγουμένως, αρμόδιοι υπάλληλοι εκτελούν τη συγκεκριμένη δοκιμασία, ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν είναι επικίνδυνη.

Οσμιστές Μασχάλης
Τα επιτυχημένα αποσμητικά για να μας κρατάνε δροσερούς και καθαρούς πρέπει πρώτα να έχει δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα τους. Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν οι οσμιστές μασχάλης, οι οποίοι κάνουν έλεγχο σε κάθε νέο αποσμητικό. Μυρίζουν λοιπόν, ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μασχάλες στις οποίες έχει τοποθετηθεί το καινούργιο αποσμητικό. Όσο πιο καλό είναι το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τους συγκεκριμένους επαγγελματίες.


Σπρώχτης
Στις μεγάλες πόλεις που ο κόσμος είναι αρκετός, για να υπάρχει σωστή χωρητικότητα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που σπρώχνει τους υπόλοιπους μέσα στο τρένο, ώστε να κλείσουν οι πόρτες και να φύγει το τρένο με ασφάλεια. Οπότε αν έρθει κάποιος και σας σπρώξει στο μετρό της Ιαπωνίας μην νευριάσετε, την δουλειά του κάνει…

Αρμεχτής Φιδιών
Το δηλητήριο του φιδιού χρησιμοποιείται εκτενώς στην ιατρική έρευνα. Πιέζοντας τα δόντια των φιδιών σε ένα πλαστικό δοχείο για να τους βγάλει το δηλητήριο, περνάει όλη την ημέρα του, ο υπεύθυνος για αυτή τη δουλειά.

Δύτες Για Μπάλες Του Γκολφ
Τι συμβαίνουν όλες οι μπάλες όταν μπουν στο νερό στα γήπεδα του golf; Μια ιδιαιτέρως καλά αμειβόμενη εργασία είναι αυτή του δύτη για τα μπαλάκια του golf αν και μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη (τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην εργασία). Τουλάχιστον στο τέλος μπορούν να παίξουν και μια παρτίδα.

Καθαριστής Οθόνης IMAX
Οι τεράστιες κινηματογραφικές οθόνες IMAX προσφέρουν τόσο εκπληκτική ποιότητα εικόνας και αυτό οφείλεται και στους ειδικούς καθαριστές. Η σκόνη αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους καθαριστές καθώς, χρειάζεται να αδειάσουν δύο με τρεις φορές την ηλεκτρική τους σκούπα για να καθαρίσουν μία οθόνη.

Καθαριστής Σε Ουρανοξύστη
Βλέποντας από μακριά τα τζάμια των ουρανοξυστών δεν μας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ένας άνθρωπος πρέπει να τα καθαρίζει αυτά τα τζάμια και σίγουρα δεν πρέπει να έχει υψοφοβία.

Αυνανιστές ζώων
Για την πραγματοποίηση της τεχνητής γονιμοποίησης στα ζώα, σε μεγάλες φάρμες στο εξωτερικό, πρέπει κάποιοι να υποχρεώσουν τα ζώα να εκσπερματώσουν. Αυτό είναι δουλειά του επαγγελματία αυνανιστή, ο οποίος έχει δύο τρόπους να το κάνει, είτε με ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο με μικρές δόσεις ηλεκτρικής ενέργειας παίρνει το σπέρμα του ζώου είτε με τον παραδοσιακό τρόπο.
Μετά από όλα αυτά μην ξαναγκρινιάξετε για τη δουλεία σας γιατί είστε πολύ τυχεροί!!
 
 
 
 
πηγή:city-life.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου