Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Ελλάδα Κατασκευάζει Αυτοκίνητα ! Κόντρα στην απαγοήτευση!!!





Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Replica και κατασκευής παλαιών μοντέλων, αντίγραφων αυτοκινήτων και βελτιώσεις αυτών.

Η ενασχόληση μας με REPLICA αυτοκίνητα όπου έχουμε να παρουσιάσουμε μόνο άριστα αποτελέσματα είναι ένα στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε ότι αφορά την γνώση του αντικείμενου μας.

Η εμπειρία μας πηγάζει από τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ενασχόλησης μας με τον χώρο του αυτοκινήτου καθώς επίσης και με την παραπέρα εξειδίκευση μας σε πεδία όπως είναι οι ανακατασκευές και μετατροπές καρότσας ή ακόμη και οι μηχανικές βελτιώσεις πάνω στα Replica.

Oι τιμές μας χαρακτηρίζονται πάντοτε λογικές και ανταποκρίνονται στην ποιότητα και στην αξιοπιστία της δουλειάς μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι η κατασκευή των αυτοκινήτων γίνεται από εμας, εδώ στην Ελλάδα, από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς τη χρήση έτοιμων Κit που προέρχονται από το εξωτερικό.

   
 
 
Η βασική φιλοσοφία μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο της εργασίας που μας ανατίθεται είναι η συνέπεια και η παραγωγή άριστου αποτελέσματος με κεντρικό πρωταγωνιστή και αποδέκτη τον πελάτη μας και την πιο συμφέρουσα επιλογή για τον ίδιο.
Το ποιοτικό αποτέλεσμα των εργασιών μας και η αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι από τα συστατικά της επιτυχίας μας και σε καμία περίπτωση δεν τα διαπραγματευόμαστε.




site:http://www.replicarhellas.com/pages_gr/index.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου