Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γδύθηκε για να συλληφθεί ο Τζόζεφ Κόνι!

Γδύθηκε για να συλληφθεί ο Τζόζεφ Κόνι!

Η πορνοστάρ Bree Olson δίνει τη δική της μάχη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την πορνοστάρ Bree Olson η οποία ζητά την σύλληψη του διαβόητου επικεφαλής της ομάδας Lord’s Resistance Army (LRA), Τζόζεφ Κόνι.

Ο Κόνι το 1987 ίδρυσε την ομάδα LRA (Lord's Resistance Army) με στόχο να καταλάβει την εξουσία στην Ουγκάντα και να την καταστήσει θεοκρατία με νόμους που θα βασίζονται στις δέκα εντολές της Παλαιάς Διαθήκης. Ο Κόνυ κήρυξε πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση και από τότε η χώρα βρίσκεται σε εμφύλιο.

Η ομάδα LRA κατηγορείται για την απαγωγή περισσότερων από 20.000 παιδιών με στόχο τη χρήση τους ως στρατιώτες ή σεξουαλικούς σκλάβους του Κόνυ και της ομάδας του. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, τα παιδιά υποχρεώνονται να σκοτώσουν τους γονείς τους για να μην έχουν σπίτι να επιστρέψουν.

Η 25χρονη πορνοστάρ, κάνει τη δική της επανάσταση και βγαίνει από τα... ρούχα της. Η ίδια η Bree λέει ότι το βίντεο που δημιούργησε είναι εμπνευσμένο από το «KONY 2012», την διαδικτυακή εκστρατεία για τη σύλληψη του φυγόδικου Τζόζεφ Κόνυ.



Η ίδια με προκλητικό ντύσιμο και αισθησιακές πόζες δίνει τον δικό της αγώνα για την σύλληψη του.



 
 
 
πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου