Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Έξυπνο ντύσιμο για να κρύψετε τα παραπανίσια κιλά...

Συμβουλές για να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός σας

Με το σωστό ντύσιμο μπορείτε εύκολα να κρύψετε τα παραπανίσια κιλά. Γι’ αυτό, όπως λένε οι ενδυματολόγοι, είναι προτιμότερο να επιλέγετε ουδέτερα χρώματα και να αποφεύγετε τα πολύχρωμα ρούχα. Μπορείτε, πάντως, όπως επισημαίνουν να εμπλουτίζετε την εμφάνισή σας με όμορφα αξεσουάρ και παπούτσια.

Οι ενδυματολόγοι βέβαια συνιστούν να αποφεύγετε τα φουσκωτά μπουφάν. Και λένε ότι είναι καλύτερο αν έχετε λίγα παραπανίσια κιλά, να προτιμάτε μία εφαρμοστή ζακέτα πάνω από μία λεπτή μπλούζα ή ένα πουκάμισο. Εξηγούν βέβαια ότι τα υφάσματα με τις κάθετες ρίγες κάνουν τις γυναίκες να δείχνουν πιο λεπτές.

Στην περίπτωση πάντως που είστε πιο παχιά από τη μέση και κάτω, είναι προτιμότερο να επιλέγετε μπλούζες με φαρδύ ώμους και ένα φουλάρι ενώ εάν ο κορμός σας είναι πιο παχύς, μπορείτε να τον… κρύψετε με μία φούστα με ζώνη.
Όπως λένε οι ειδικοί, πρέπει να αποφεύγετε τα στενά τζιν ή να επιλέγετε ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μην σας τονίζει.

Για να κρύψετε το περιττό σας πάχος, όπως συνεχίζουν, σε περίπτωση που επιλέγετε φούστες και φορέματα, πρέπει να φοράτε από μέσα ένα κολάν με λίκρα και ενσωματωμένο λαστέξ, που θα σας κολακέψει.

Και μην ξεχνάτε να επιλέγετε μεγάλες τσάντες για τις εξόδους σας.
 
 
πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου