Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Εφραίμ και Ξηρός αρπάχτηκαν στον Κορυδαλλό

Εφραίμ και Ξηρός αρπάχτηκαν στον Κορυδαλλό

 

Απίστευτη στιχομυθία μεταξύ των δύο κρατουμένων

Ένταση επικράτησε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο Εφραίμ, βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη «17Ν» σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, μόνο απ΄ τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.

«Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που μέσα σ΄ αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ.

Εκεί όμως που αγρίεψε για τα καλά ο Ξηρός, όπως μεταδίδει το kentrinews.gr, ήταν όταν ο ηγούμενος επικαλέστηκε τον πατέρα του Χριστόδουλου, που ως γνωστόν ήταν παπάς. «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευίτης που ήταν» απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ξηρός.

Ολοκληρώνοντας την επίθεση του ο Χ. Ξηρός, χτύπησε τον Εφραίμ εκεί που «πονά» πραγματικά: στην Τίμια Ζώνη της Παναγίας και στην εκμετάλλευσή της.

«Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που έχεις βγάλει ακόμη και το ''βρακί της Παναγίας'' στη γύρα. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου» είπε ο Ξηρός κλείνοντας την «όμορφη» και σύντομη «συνομιλία» του με τον Εφραίμ.
 
 
 
πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου