Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous: #opGreece - Greek Ministry of Justice website deface 22/2/2012«Δεν έχουν σχέση με την υπόθεση οι μαθητές που συνελήφθησαν»Hλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα οι Anonymous.Στο μήνυμα τους ζήτησαν να ελευθερωθούν οι τρεις μαθητές Λυκείου σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την προηγούμενη επίθεση στην ιστοσελίδα στις 2 Φεβρουαρίου, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.Διεμήνυσαν μέσω της επίθεσής του ότι «πλέον κάθε Έλληνας είναι Αnonymous». Αυτό που έβλεπε κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ήταν μία φωτογραφία σκύλου μαζί με μια ομάδα κουκουλοφόρων, καθώς και το σύμβολο των Αnonymous.Οι Anonymous απειλούν με νέα χτυπήματα και τονίζουν ότι «για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών».

«Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε...Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous», αναφέρουν.

«Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και τους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των ανέργων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό».

Αυτή την ώρα το μήνυμα δεν εμφανίζεται όμως η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη για τους χρήστες.


πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου