Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παντελής Θαλασσινός & Μελίνα Κανά στο club του Μύλου!

 
 
Η kazandb παρουσιάζει τους
Παντελή Θαλασσινό & Μελίνα Κανά
club του Μύλου
, Θεσσαλονίκη
Παρασκευη 10 & Σαββατο 11 Φεβρουαριου 2012

Ένας αγαπημένος τραγουδοποιός συναντά μία ερμηνεύτρια από τις κορυφαίες του ελληνικού τραγουδιού. Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 ο Παντελής Θαλασσινός και η Μελίνα Κανά εμφανίζονται live στο club του Μύλου.
Η Μελίνα και ο Παντελής χαρακτηρίζονται από εξαιρετική χημεία επί σκηνής, δένουν με αναπάντεχο τρόπο τα τραγούδια, παρασύρουν το κοινό σε μία πορεία με συγκινητικές μελωδίες αλλά και κέφι και χορό. Μία από τις πιο αυθεντικές, ποιοτικές αλλά και διασκεδαστικές συνεργασίες του φετινού χειμώνα.
Ο Παντελής Θαλασσινός πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή με τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και με τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους καλλιτέχνες. Συνεργασίες του με τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, έχουν αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Στο πρόγραμμά του μας παρουσιάζει επιτυχίες του όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Καράβια Χιώτικα» με στόχο να παρασύρει το κοινό του σε ένα πάρτυ όπου «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε». Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση πέντε ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει, και με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι σε γυναίκα. Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της. Το «Αερικό», τα «Μεταξωτά», το «Μιλώ για Σένα», το «Βάλε Κρασί» και άλλες αξέχαστες επιτυχίες από συνεργασίες της, όπως με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και φυσικά με τον Παντελή Θαλασσινό, θα αφήσουν σε όλους την πιο γλυκιά αίσθηση.
Μαζί τους επί σκηνής οι Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα, Δημήτρης Γάσσιας βιολί, Δημήτρης Θεοχάρης πιάνο, Φίλιππος Λευκαδίτης κρουστά, Γιώργος Μακρής πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας μπουζούκι και λαούτο, Γιώργος Πάντος κιθάρες, Γιάννης Πλαγγιανάκος μπάσο.

Πληροφορίες

Εμφάνιση: Παρασκευη 10 & Σαββατο 11 Φεβρουαριου 2012
Ώρα έναρξης: μετά τις 22:00
Τιμή εισιτηρίου:

Πολυχώρος Μύλος
Αν. Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου