Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο Bryan Ferry παντρεύτηκε την πρώην του γιου του

Ο Bryan Ferry παντρεύτηκε την πρώην του γιου του
 
 
Ο βετεράνος ροκ σταρ παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία όμως ήταν κάποτε σύντροφος του γιου του.
Σχεδόν μπορούμε να φανταστούμε την έκφραση του προσώπου σας αυτή τη στιγμή, καθώς είχαμε ακριβώς την ίδια αντίδραση όταν ενημερωθήκαμε σχετικά με αυτό το γεγονός. Πριν προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε πως η φρίκη στο βλέμμα θα μείνει για αρκετή ώρα ακόμα.

Ο Bryan Ferry, που λέτε, ο γνωστός κι αγαπημένος μας Άγγλος μουσικός και πρώην frontman των θρυλικών Roxy Music, παντρεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου την αγαπημένη του Amanda Sheppard, στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Amanyara σε νησί της Καραϊβικής.

Το γεγονός πως ο Ferry είναι πλέον 66 χρονών και η Sheppard μόλις 29 Μαΐων δεν μας έκανε και τόσο εντύπωση, καθώς γάμοι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι γίνονται για πλάκα στην ξένη showbiz.

Αυτό όμως που έκανε τα μάτια μας να γυρίσουν ανάποδα, ήταν η στιγμή που μάθαμε πως η Sheppard διατηρούσε παλιότερα σχέση με έναν από τους τρεις γιους του Ferry, τον 26χρονο Isaac, ο οποίος και παρευρέθηκε κανονικά στον γάμο του πατέρα του με την πρώην του. Οι πηγές μάλιστα, λένε πως Ferry και Sheppard είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους από το 2008, προσπαθούσαν όμως να την κρατήσουν κρυφή λόγω του παρελθόντος της Amanda με τον υιό Ferry.

Μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας είπε: «Η Amanda έβγαινε με τον Isaac πριν από πέντε χρόνια περίπου, αλλά ήταν περισσότερο ένα φλερτ παρά μια κανονική σχέση. Αυτή συνέβη όταν η Amanda γνώρισε τον πατέρα του Isaac, κάτι που υποθέτω πως θα ήταν λίγο παράξενο για αυτόν. Είναι λίγο περίεργο γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας, όμως η Amanda φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένη με τον Bryan».

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο, πέρα του ότι ο Bryan Ferry πρέπει να ευχαριστεί τον Woody Allen που είχε ανοίξει τον δρόμο για τέτοιες σχέσεις πριν απ' όλους τους άλλους.

Πηγή:gossip.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου